luni, 16 noiembrie 2009

Nopti albe

E 7.21 dimineata, luni 16 noiembrie si iar am pierdut o noapte. Nu imi place saptamana care urmeaza, ma asteapta nebunie la facultate. Dupa ce ca am fost racita saptamana trecuta acum m-a luat deja tare cu trei teste in doua zile si un proiect de prezentat. Yessssss happy happy joy joy. Abia astept sa vina vacanta ca nu-mi place. Noroc ca ma mai calmeaza nea' Damien Rice la ora asta dupa ce mi-am terminat si eu in sfarsit proiectul. Mai trebuie in power point si pot sa spun ca m-am spalat pe maini de Fundamente. Dupa aia urmeaza micro...acolo e omorul, Dumnezeu cu mila ca nu e de bine. De matematica nici nu mai vorbesc ca nici nu-mi vine sa ma duc :)) Numai cand pronunt cuvantul asta urat mi se face pielea de gaina si imi vine sa fug in Asia sa scap de ea. M-am hotarat ca vreau sa fiu mai organizata. Vreau sa imi scriu si eu in agenda, sa imi fac un program si sa si tin cont de el.

In alta ordine de idei, azi au venit prietenele mele cu masina in fata casei sa fumam si noi o tigara asa ca la 10 noaptea si sa vorbim. Nu am mai ras de mult timp asa cum am facut-o azi cu ele in masina. Nu am de gand sa spun despre ce am vorbit pentru ca nu se cuvine si credeti-ma ca nu v-ar placea sa aflati :)) Dar pentru mine a fost raiul pe pamant. Am ras, am fumat, am baut ice tea de fructe de padure si am vorbit cu fetele mele. Aaaa si am stat si la caldurica la Andreea in masina :> Viata dom'le, viata!

marți, 3 noiembrie 2009

Random thoughts

      Mi-e tare somn . Foarte somn , dar cum numai mie mi se intampla , atunci cand pun capul pe perna nu mai pot sa adorm . Dubios . Ma tot gandesc la ziua de azi , la lucruri care s-au intamplat zilele astea . Stiu ca nu e nimic nou dar simt nevoia sa accentuez ideea ca sunt foarte multi ciudati in lume . Cat de dobitoc sa fii sa te dai in spectacol sa primesti atentie ?! Unii dintre voi stiti , asa ca va puteti raspunde singuri la intrebarea asta . Asta e una bucata lucru care mi-a venit in cap .
      Al doilea lucru la care ma gandesc este ca vreau un labrador. O sa ziceti ca il am pe Dodo , da , il am dar e mai mult monstru decat caine si imi ofera mai multa maralaia decat afectiune :)) Mie imi place de Lolek si Bolek . Sunt doi caini frumosi (maxim 6) din cartierul Crangasi , doi caini pe care i-as lua acasa daca as avea cum . Cei mai afectuosi caini din lume , yes sir!

      Ma mai gandesc la faptul ca pentru saptamana viitoare trebuie sa-mi fac proiectul la fundamentele stiintei marfurilor si chiar n-am chef sa-l prezint. Presimt ca o sa incep sa ma balbai pe acolo si intr-un final o sa ma umfle si rasul. Ideea e ca nu am chef deloc de examene , proiecte , teste sau alte nebunii din astea .
      Alta chestie care m-a pus pe ganduri e ca nu stiu cand sa dorm. Eu chiar vorbesc serios. As vrea sa dorm , dar v-am zis ca acum nu pot si atunci cand chiar nu am cum sa dorm pentru ca trebuie sa plec , abia atunci ma apuca somnul ala cel mai dulce si cel mai profund , ca si la mine se aplica legiile lui Murphy , ce credeati ca numai voua ?!
      Vreau sa plec la munte sau undeva unde sa zac in casa , la caldura in timp ce afara ninge. Da ma, nu vreau sa ies sa ma joc cu zapada sau alte nebunii , vreau sa ma uit la televizor , sa stau in pat , sa fumez si sa beau o cafea in timp ce afara ninge ca naiba si e frig de crapa pietrele. I'm a sick human , I know.
      In alta ordine de idei , ma simt foarte mandra de mine ca sunt power user pe SceneFz si am ratie 4 B-) Sunt tare , ce naiba. (De fapt cablul de net al prietenului meu e cel mai tare , si el , pentru ca m-a lasat sa-l strecor pe laptop , dar ramane secretul nostru :D ) .
      Ma gandesc numai la episoadele de maine din How I met your mother si Two and a half men. Woaaaaaa cum ma scol iau torrentele si maine seara cand vin obosita de la facultate am la ce ma uita.
      V-am spus cat de mult imi doresc sa ies sa fac poze din nou? Dar iar nu mai am timp , iar nu mai am ocazia si evident , iar mi-e lene . :| Daca exista cineva care vrea sa ma scoata la un photo session , va rog anuntati-ma ca o sa ajunga aparatul ala sa faca radacini in biblioteca la cat timp a stat singurel acolo .


Hai ca am iesit ca intre timp mi s-a facut somn . Stiam eu ca o sa se intample asta :D Pupix si toate cele bune.


P.s.Gradul de retardenie pe acest blog este la un nivel ridicat , asa ca daca stati prost cu inima va rog sa parasiti site-ul . Multumesc.