duminică, 27 februarie 2011

Scoala Teach me

Ieri la Shorts Up au venit niste baieti de la Advice cu niste flyere in legatura cu Scoala Teach me . Programul consta intr-un curs gratuit de publicitate care tine 10 zile cu cate 2 workshop-uri pe zi. Imi doresc extreeeeeeem de mult sa pot sa particip si eu la acest curs asa ca va rog sa ma ajutati daca cititi acest post cu un like aici: HIT THIS AND LIKE :). Ar insemna enorm pentru mine sa ma ajutati sa castig aceste cursuri, doar cu un like. Multumesc anticipat!

duminică, 20 februarie 2011

Weekend again

Ah, so it's weekend again. Iubesc weekend-urile. Si asta pentru ca sunt un motiv destul de bun sa zac, sa dorm, sa citesc, sa ma uit la seriale sau sa ies prin oras fara sa ma simt prea vinovata. Si ieri am profitat din plin ca a fost sambata asa ca am fost la King's Speech si seara am fost ca de obicei la BASICS 014 - Montgomery Clunk in Base Coffeeshop .
Filmul a fost excelent. Colin Firth a fost sublim si modul in care si-a interpretat rolul. De Helena Bonham Carter nu mai vorbesc. O consideram oricum o actrita extraordinara, dar a fost o premiera sa o vad pentru prima oara intr-un rol atat de cald ca cel de acum. Geoffrey Rush care l-a jucat pe Logue in film mi s-a parut ca a facut tot filmul. Prima oara cand l-am vazut intr-un film a fost in Piratii din Caraibe, dar nu m-a marcat cu nimic rolul lui acolo. Acum in schimb e cu totul alta poveste. Si scenariul a contribuit, evident pentru ca personajul lui a fost si amuzant, si genul de personaj de care te atasezi usor si un personaj pe care la sfarsit il admiri cel mai mult. Dar felul in care el a jucat a fost superb. Mi-a placut mult.




Dupa ce am ajuns acasa eram in dubiu daca sa mai ies sau nu. Vreme urata, vant, nici nu au venit oameni multi...meh. Dar am fost pana la urma ca mi-era dor de o seara de Basics avand in vedere ca in decembrie am fost la ultima. Oricum am facut o alegere buna. Am ascultat muzica buna, am baut un cocktail, m-am distrat. Mai vreau. Si de data asta a fost si mai linistit, nu a fost aglomeratie deci tocmai bine pentru noi pentru ca ne-am lafait pe niste perne maaaaari. Sa tot fie.

Acum, nu-mi vine sa cred ca deja a trecut weekendul si ca iar trebuie sa o iau de la capat. sa ma scol iar de la 7 respectiv 6, zilnic. Fucking awesome. Not.
All in all va doresc tuturor o saptamana cat mai buna. Cheers

joi, 17 februarie 2011

Too much caffeine

Da, pentru prima oara in viata mea pot sa spun ca am baut atat de multa cafea si atat de mult ceai verde incat nivelul meu de cofeina a crescut la maxim. Pai normal ca dupa ce vin de la facultate, dupa un program in care ma trezesc la 6 dimineata si rezist(sau cel putin incerc) pana la pranz, ajung acasa si bag rapid o cafea care sa ma tina treaza. Din pacate, ieri am cam intrecut limita si am baut mai mult decat trebuia. Rezultatul: insomnie pana la 3.30 dimineata. Deloc placut, va rog sa ma credeti pe cuvant. Eu la ora 3 dimineata ma uitam la seriale si nu puteam sa inchid un ochi. Nici nu mai tin minte cand am avut atat de multa energie. Imi venea sa alerg pe afara, sa fac ceva, sa ma apuc de curatenie, sa citesc, practic sa fac cam orice numai sa dorm nu puteam. Intr-un final pe la 3.15 m-am pus in pat. Am capitulat. But wait, credeti ca am putut sa adorm atunci? Noooo way. Foiala de pe o parte pe cealalta, ba mi-era prea cald, ba prea rece. Ba mi-era sete, ba foame. Incepusem sa-mi planific in gand ziua de azi amanuntit chiar. Ma gandeam ce o sa fac in weekend. Ma gandeam ce o sa se intample peste o saptamana. Nu stiu si nici nu-mi doresc sa aflu la cat am reusit sa adorm.



Asa ca un sfat prietenesc imi permit sa va ofer. Nu exagerati asa ca mine, nu e placut. Cel putin ziua de azi a fost groaznica din punctul asta de vedere, pentru ca simteam ca pic de somn si dupa noaptea trecuta mi-a fost si frica sa mai beau vreo gura de cafea. Tocmai pentru asta o sa recuperez orele de somn pierdute printr-o bine meritata sesiune intensa de somn. Good night, people.

miercuri, 16 februarie 2011

Sa vorbim despre seriale

Cine a inventat frate serialele?! Nu ma intelegeti gresit, iubesc serialele. Dar ma deranjeaza faptul ca am devenit dependenta de ele. Am ajuns la stadiul in care vad cel putin cate 10 episoade noi pe saptamana, asta intr-un caz fericit in care ma uit doar la ele si nu ma apuc de alt serial. Si totusi...cine le-a inventaaaaaaaaat?

Renaissance encore une fois

Stau si ma gandesc ce titlu sa pun la post-ul asta. A trecut atat de mult timp de cand nu am mai scris pe blogul asta incat nici nu mai stiu cum sa incep, sau mai bine sa reiau "firul" povestirilor. Azi citeam o carte despre publicitate ("Viata mea in publicitate si publicitate stiintifica" de Claude C. Hopkins) in care, printre altele, era vorba despre titlul unui anunt publicitar. Compunerea titlului e cea mai dificila. Scopul titlului este de a atrage interesul oamenilor de a-ti citi articolul. Nimeni nu citeste un articol intreg, dar daca la prima vedere ceva le starneste interesul atunci situatia este cu totul si cu totul alta. Ideea este ca cel mai greu la un articol este gasirea unui titlu potrivit care sa-l caracterizeze.

Mi-era dor sa aberez aici. Este ca un fel de safe place, ceva ce stiu ca mereu e acolo cand am nevoie sa-mi vars amarul :) Noroc cu don'soara Mihaela care mi-a facut din nou pofta de blogareala :))

Buuuuuun, a inceput facultatea iar si in sfarsit simt ca fac ceva. E frustrant ca in perioada sesiunii ma gandeam numai la vacanta cand o sa zac si o sa dorm non stop si o sa fac si o sa dreg si o sa fie tot ce mi-am dorit. Dar mi-am dat seama ca m-am obisnuit sa fac mereu cate ceva, m-am obisnuit cu programul haotic si acum mi-e cam greu sa stau degeaba. Foolish. Dar presimt ca o sa regret cuvintele astea peste o luna, asa ca nu-i problema.
Pana una alta, o sa incerc sa scriu mai des decat am scris pana acum, asa ca daca e sa clachez promit sa va anunt.