duminică, 27 octombrie 2013

Chef de joaca

Pentru ca azi ma simt funny si am chef de joaca, o sa fac o selectie de GIF-uri aici care ma reprezinta in unele situatii. Daca va regasiti in unele dintre ele sau gasiti altele si mai bune, please do share!

Have fun! :D

1. Cand suna alarma dimineata la 7.00



2. Cand simt nevoia sa zac si tocmai in ziua aia am o gramada de treaburi de facut



3. Cand ies afara si vad o blonda care isi parcheaza jumatate din masina pe trotuar (n-am nimic cu blondele, that really happend)



4. Cand sunt intr-un loc public si persoana de langa mine nu stie sa manance in liniste.






5. Cand joc LOL si aliatii scriu mai mult pe chat decat sa joace



6. Cand joc LOL si fac penta kill



7. Cand un inamic ma omoara de mai multe ori



8. Cand cineva ma enerveaza extraordinar de tare...desi par calma, de fapt imi vine sa fac asta:



9. Cand stiu ca nu mai am nimic de facut si pot sa ma duc acasa sa doooorm



10. Cand vine vremea sa imi spal dihorul

Gentlemen, always wash your ferret.

11. Cand am chef de afectiune

Let me love you gif

12. Cand cineva incearca sa barfeasca cu mine

Ron Swanson GIF

13. Eu si Cora



14. Eu si Cora dupa ce plecam de la Dristor



15. Cand stiu ca trebuie sa vina maica-mea acasa si brusc imi amintesc ca aveam ceva de facut

Icon

16. Cand ma apuc sa fac curat si sunt singura acasa

D7bd7fe7

17. Cand incerc sa dorm dupa-amiaza si telefonul incepe sa sune



18. Cand cineva se uita insistent



19. Cand cineva incearca sa ma scoata din casa fix cand vreau sa zac sau sa citesc



20. Cand eram mica si vedeam un caine



21. Acum cand vad un caine



22. Cand ma impedic pe scarile de la metrou

Dealing with Awkward Situations Like a Boss

23. Anul trecut cand am intrat pe patinoar dupa foaaaarte multi ani de pauza

Dealing with Awkward Situations Like a Boss

24. Cand am fost la primul curs de marketing de la SNSPA de anul asta



25. Ce simt de fapt cand intr-un final alta persoana recunoaste ca a gresit



26. Victory dance!



27. Cand prietenul meu nu imi citeste gandurile



28. Cand am dreptate



29. Cand ar fi trebuit sa fiu undeva dar nu am auzit alarma (aka am dat snooze timp de o ora)



30. Mind blown



31. Cand ma intreaba ai mei daca am nevoie de bani



32. Cand mi-e atat de foame...



33. Inainte de orice examen oral



34. Vineee vineeeri



35. Cand vad femei dezbracate pe strada care se mira de ce se iau toti barbatii de ele



36. Cand ma uit pe Facebook pe News Feed



37. Concluzia de la sfarsitul fiecarei zile



vineri, 25 octombrie 2013

Din ciclul "am imbatranit"

              Clar am imbatranit. Incep sa realizez acum ca unele lucruri pe care le ziceau parintii mei cand eram adolescenta rebela nu erau chiar prostii, incep sa le dau dreptate. Ieri eram undeva pe la Big Berceni, parcasem langa Aleea Castanilor. Asteptam in masina si ma uitam asa la lumea ca trecea pe trotuarul pe langa mine. A fost ceva care mi-a atras atentia in mod deosbit... o fata undeva la vreo 15-16 ani (maxim) sprijinea gardul cu inca un baiat la vreo 18-19 ani. Nimic neobisnuit pana aici, stiu. Fata, foarte bine imbracata, aranjata, foarte draguta la fata, trasaturi foarte frumoase si avea un aer asa...inocent pot spune. Baiatul, se vedea de la distanta ca era "baietzash de cartier", o sapca intoarsa in lateral, esarfa cu stelute (cam cum obisnuiau sa poarte prin 2006 asa-zisii "minimalisti" din Bucuresti), pantaloni de trening rupti si tuciuriu bine. A nu se intelege gresit, NU judec starea materiala a personajelor de fata, NU judec dupa culoarea pielii sau alte prostii de genul asta. Relatez doar un tablou pe care l-am vazut exprimandu-mi opinia proprie si personala. In fine, fata sprijinea gardul, dupa cum spuneam si baiatul se agita prin jurul ei maimutarindu-se la trecatori si strigand dupa fete diverse lucruri pe care nu am de gand sa le mentionez aici. El facea naveta intre fata din povestire (sa-i zicem Maricica si lui Maricel) si o paturica unde avea expuse diverse prostioare pe care le vindea. Foarte frumos, omul face un ban cinstit (presupunem ca toate mobilele de pe paturica si aparatura veche de acolo nu au fost "achizitionate" in mod ilegal). La un moment dat, se duce la Maricica, o ia de fund in vazul tuturor, o ia de gat si o saruta. No judgments, poate unora le place sa se manifeste asa in public. Imediat dupa accesul de pasiune vede o alta domnisoara pe care incepe sa o fluiere. Maricica se uita jenata si incerca sa schiteze un zambet, jenata fiind de ce facea Maricel. Chestia asta s-a tot repetat cat timp am asteptat eu in masina.

            Morala? Acum incep sa o inteleg pe maica-mea cand tot batea apa in piua cu anturajul: "Ai grija la persoanele cu care umbli. Incearca sa ii alegi cu grija pentru ca asta reflecta cine esti si pe termen lung o sa-ti influenteze atat gandirea cat si comportamentul." Nimic mai adevarat...Dar repet, asta e DOAR parerea mea. Nu judec, doar observ si imi formez o parere. Eu una daca as fi fost mama Maricicai si as fi stiut ca fata mea, si as fi aflat cu cine umbla si ce suporta (presupunand ca deja am purtat o discutie de la mama la fiica despre ce spuneam mai sus), as fi luat-o de ciuf si i-as fi bagat mintile in cap. Nu inteleg cum unele fete suporta tratament de genul asta de la niste baieti ca Maricel. Nici nu o sa pot intelege vreodata probabil. Mi se pare degradant sa taci si sa inghiti cand ala de langa tine, care se presupune ca macar de fata cu tine poate sa pastreze decenta, se comporta mai rau ca un animal in calduri. Dar ma rog, e viata fiecaruia, e problema parintilor fetelor astora care ajung sa suporte la varste inaintate diverse comportamente care nu au ce cauta in caminul conjugal si care tot ei se mira dupa aia "cum de a ajuns fata noastra aici...noi nu am educat-o asa...saracuta, a batut-o sotu' pana a ajuns in spital". Pe bune?!



Concluzionand aceasta mirobolanta postare, da, acum inteleg. Multumesc mama, multumesc tata pentru toate sfaturile care m-au facut sa ajung sa gandesc asa cum o fac acum :)

vineri, 18 octombrie 2013

De toamna

Si iar s-a dus si vara asta... Parca mai repede decat toate verile pe care le-am trait pana acum. Au inceput sa cada frunzele si sa se formeze patura aia caramizie pe asfalt...Nu stiu daca v-am zis, dar de ceva timp toamna a devenit anotimpul meu preferat. Trecand de miciile depresii caracteristice, de astenii si de alte lucruri marunte, e cea mai frumoasa. Caldura e moderata, asa cum trebuie, culorile pe care le vad sunt printre cele mai diverse si razele soarelui parca ma mangaie usor pe fata. Da, imi place toamna.

Este 3:43 AM si stau in pat langa una dintre cele mai bune prietene ale mele si nu-mi vine sa dorm. Ma tot gandesc la ce o sa se intample in viitorul apropiat. Odata cu toamna simt ca se deschid noi capitole din viata mea. Parca si energia se reincarca si ma simt mai bine. Vreau sa fac atat de multe si nu stiu cu ce sa incep... Groaznic sentiment. Trebuie sa incep de undeva nu?! O sa imi dau seama si asta. Pana una alta sunt foarte entuziasmata in legatura cu facultatea. Sunt studenta in anul intai la SNSPA, Facultatea de Comunicare si Relatii Publice, specializarea Brand Management si Comunicare Corporatista. Imi place extraordinar de mult. Abia am inceput sa prind cu adevarat gustul comunicarii si tot ce inseamna ea. Am luat parte la prima saptamana de cursuri din programul de masterat si sunt tare entuziasmata. Chiar asta vreau sa fac toata viata. Sentimentul este grozav, vreau sa invat din ce in ce mai multe si sa pot sa imi construiesc o cariera in adevaratul sens al cuvantului. Acum...este tarziu. Parca dupa atata visare si planuri imi doresc sa prind si putin somn. Si sa citez din Margaret Mitchell "Pe aripile vantului", "O să mă gândesc la asta mâine, la Tara. O să fiu mai liniştită atunci. Mâine voi face un plan ca să-l aduc înapoi. La urma urmelor, e şi mâine o zi." Adaptat, maine o sa imi fac si mai multe planuri, la urma urmei si maine este o zi :)

O seara frumoasa! (Sau mai degraba o dimineata frumoasa...)


Clau