Hello hello again, dragii mei :)
Zilele trecute cand eram la prietenul meu am primit un mail de la cei de la Wu Xing in care ma invitau sa il vizionez pe maestrul lor bucatar Tushin cum gateste renumitul lor pui Gong Bao (pui cu alune). Mai mult impinsa de curiozitate si de faptul ca fiind fana restaurantului Wu Xing puiul cu alune este favoritul meu absolut am decis sa aflu reteta. Si acum sunt cea mai fericita ca am luat decizia asta. Am luat una bucata foaie de hartie si am scris toate ingredientele si modul de preparare. Ieri am pus in practica in sfarsit reteta cu putina teama ca nu o sa imi iasa si o sa ajung dezamagita de talentul meu de bucatar. Dar la sfarsit cand am luat betisoarele magice sa gust puiul, am constat cu stupoare ca a iesit chiar bine. Evident, nu se compara cu originalul, dar ma gandesc ca dupa ceva antrenament o sa ma perfectionez. Asa ca cine ma solicita pentru o sesiune de gatit ma gaseste pe cele doua numere de telefon, pe facebook sau mail. Astept mesajele voastre :D Pana una alta am pus si cateva poze cu produsul final si cu haosul creat de mine la bucatarie.
V-am pupaaat!
Un comentariu:
ar trebui incercat!!!
Trimiteți un comentariu