vineri, 4 ianuarie 2008

Insignificant

"Ours is not to question the reasons why
Crippled indecision repeats the path I once denied
Insignificant, am I ?
The color of sundown,of crimson sky
The beauty that breaks down
And gives the day unto the night

And then one day you'll realize
Just a speck in the spectrum
Insignificant,am I ?
And then one day you'll realize
The beauty that breaks down
never knows the reason why

scan my horizon as blue turns to black
the sky is gone again
and all beneath are born to die
insignificant,am I ?

And then one day you'll realize
Just a speck in the spectrum
Insignificant,am I ?
And then one day you'll realize
The beauty that breaks down
never knows the reason why"

(Nevermore-"Insignificant")

Nu vreau sa fiu alta pagina de jurnal emo ceea ce scriu aici.Pur si simplu spun ce simt...nu ma plang...Stau cateodata si ma gandesc oare chiar merit ca unii din asa zisii mei prieteni sa ma trateze asa?Am sentimente...nu pot sa stau pasiva si sa accept cum toata lumea ma trateaza cu dosu'.Si nu ma intereseaza daca o sa spui ca a fost o gluma...M-am saturat sa inghit misto prost.De ce nu merge niciodata faza cu dupa fapta si rasplata?Eu niciodata nu ma port asa.Si in schimb capat oameni care ori nu au incredere in mine ori se poarta cu mine ca si cum as fii un strain...chiar mai rau,ca si cum as fii un dusman sau un om pe care nu-l pot suferi.Mi-am jurat de atatea ori ca o sa ma schimb...ca o sa incerc sa nu mai dau atentie sa devin nepasatoare,dar chiar nu pot,nu e genul meu.Stii...mi-e frica ca la un moment dat o sa ma indepartez de toata lumea pentru ca o sa ma satur de tot si de toate.Numai mie mi se intampla sa-mi deschid sufletul fata de persoane care nu merita.Heh.Ca urmare imi propun urmatoarea chestie...pentru un timp nu mai spun te iubesc...nimanui.M-am saturat.Stiu ca suna o prostie si ca nu merita sa generalizez dar asta simt.I feel insignificant...

2 comentarii:

Anonim spunea...

Sa te pregatesti ca luni te alerg prin tot liceu' ca sa te prind (:|
Cum sa spui bah asa cv? >:P
NU e bine sa generalizam... pe bune... fiecare avem momente d'astea... unii mai dese, altii mai rare... unii mai intense, altii poate sterse... asta e viata :) trebuie sa invatam s-o traim... pentru ca toate chestiile-s trecatoare si pe bune ca n-are rost sa ne despartim de tot doar din cauza unora... Ai nevoie de cei care tin cu adevarat la tine... ai nevoie de cei care te dezamagesc ca sa-ti aduci aminte ca TREBUIE sa lupti..
Crede-ma ca nu e bine pentru tine sa te indepartezi de toti... pentru ca nu vei rezista mult... iti vei da seama ca ai nevoie de oameni pentru ca esti om.
Suntem facuti din plastelina... pe care o modelam numai dupa cum vrem noi... suntem responsabili total de faptele nostre :)
Unde e Clau care ma invata la un moment dat sa zambesc? :)
vin' la onutza >:D< :*

elbu_kid spunea...

Uite, nu stiu acum daca o sa te ajute cu mare lucru ceea ce o sa iti spun dar merita sa incerci.
Nu ti se intampla doar tie Clau, sa ai incredere in persoanele gresite, sau sa te apropii de oameni care nu te accepta asa cum esti sau asa mai departe. Cu totii trecem prin asta. E un fel de curs al vietii. Si in plus, daca ai sta sa privesti lucrurile din exterior, ti-ai da seama ca nu numai ca ai tu parte de asta, ci ca la randul tau ai tratat asa cum nu meritau unele persoane, cel mai probabil fara sa iti dai seama. Acelasi lucru fac si ei. La randul nostru ii facem pe ceilalti sa sufere prin ceea ce facem, sau ceea ce gandim, nu totul e o armonie.

In plus, n-ar trebui sa spui din start NU mai iubesc, da-le o posibilitate, chiar daca nimic nu dureaza la nesfarsit eu zic ca merita sa incerci. O spun, pentru ca realizez ca din ceea ce aveam acum cativa ani, nu mai am nimic, se schimba totul in fata mea si asta e doar o secventa. :)
>:D<