marți, 10 februarie 2009

Amurg?

"One thing I truly knew - knew it in the pit of my stomach, in the center of my bones, knew it from the crown of my head to the soles of my feet, knew it deep in my empty chest - was how love gave someone the power to break you. I had been broken beyond repair..."

Pentru prima oara in viata mea imi doresc genul ala de dragoste imbinata cu suferinta,genul ala de dragoste care sa te faca sa vrei mai mult chiar daca uneori simti ca nu mai poti,sau chiar daca e greu.Dupa ce am vazut filmul asta (Twilight) parca incep si eu sa imi doresc asta.Oricum bun film,perfecte cuvinte

6 comentarii:

ania spunea...

bai clau, no offence, dar dak mai aud d twilight asta mult o sa o iau razna:|...nu am vazut filmul, dar dupa c zilnic aud la liceu si nu numai, chestii de genul: OMG!!!!TWILIIIIGHT:X:X:X:X...crede-ma k nici nu mai vreau sa stiu c e!:))

Clau spunea...

asa reactionezi cand auzi de la 20 de mii de oameni despre un film/carte etc.E normal ce zici tu acolo.Oricum ramane alegerea fiecaruia ce citeste/;a ce filme se uita.

dedeya spunea...

eram sceptica, recunosc... dar mi-a placut la nebunie filmul:X:X:X:X:X:X
.. iar rob pattinson e bun raaaau

Anonim spunea...

:)))

Bine ca am citit mai intai cartea si am vazut dupa filmu'. :))) Filmu' e slabut. :D Dar n-o pot contrazice pe biebe la ultima parte. :))

Sper sa am timp sa termin si vol 3. :-<

dedeya spunea...

dap... ma predau... cartea este si mai buna :X:X:X:X:X.. evident ca sentimentele personajelor sunt mult mai bine descrise... iar actiunea este mult mai clara, mai intensa
... dar si filmul mi-a placut :D

Dianora Ungureanu-Maier spunea...

Suntem printre putinii oameni care cred asta, multi tampitit doar critica ca erau prea albi si bla bla. Eu am vazut doar filmul, urmeaza si cartea in viitorul apropiat cand timpul imi va permite asta!