joi, 27 august 2009

We have a lot to catch up

Yes,sir! A trecut foarte mult timp,stiu.Conteaza ca m-am intors,nu?Si...am terminat si cu bac si cu admitere si pot sa spun ca sunt foarte multumita cu mine.Bacul l-am terminat ok,si am intrat la Academia de Studii Economice la Facultatea de Comert,la buget si la Universitate la Facultatea de Sociologie la taxa,si da,se poate spune ca am o mare satisfactie dupa ce am terminat cu toate.Nu o sa mai continui si Facultatea de Sociologie,am de gand sa continui pe partea de turism din cadrul facultatii de comert.


In ceea ce priveste viata personala,totul merge ca pe roze.Este pentru prima oara dupa mult mult timp cand ma simt foarte bine cu mine si cu cei pe care ii am in jurul meu.Sunt indragostita,am alaturi cei mai buni prieteni pe care i-ar putea avea cineva si nu exista zi in care sa nu fiu cu zambetul pe buze.Cred ca pot sa spun ca este cea mai infloritoare perioada pe care am avut-o vreodata,lucru care acum cateva luni mi se parea aproape imposibil de realizat.But thank you all,pentru ca mi-ati fost alaturi atunci cand am avut nevoie de voi.

In alta ordine de idei,as vrea sa ma apuc din nou de fotografie.Mi-e dor sa imortalizez momente superbe din jur.Mi-e dor sa mai am satisfactia unei poze reusite.Dar toate o sa revina.In sfarsit,viata mea o ia pe drumul ei firesc si asta ma bucura enorm.
Promit ca o sa scriu din nou la fel de des ca inainte si o sa revin cu vesti din vacanta de vara care aproape a trecut.Multumesc din nou celor care au fost alaturi de mine atunci cand am avut nevoie,atunci cand aveam nevoie de un umar pe care sa plang si de un sfat.

Cel mai mult iti multumesc tie care ma sustii in orice si care m-ai ajutat sa trec peste cea mai grea perioada din viata mea.

2 comentarii:

dedeya spunea...

:X in sfarsit ai revenit :X
te iubim mai clau.. si o sa-ti fim alaturi si la bune si la rele :*:*:*

Blogareala din Philly spunea...

Comentez cand vreau eu da, nu cand vrei tu :> Hai ma iubitooooooo