vineri, 18 septembrie 2009

Things I think about these days

Hai sa recuperam...ce am facut eu vacanta asta? Pai mostly m-am ocupat cu bacul si admiterea. Un mic tip pentru cei care vor trece anul asta prin chin... nu va bateti capul prea tare cu bacul.Concentrati-va in special pentru admitere si pe materiile care va trebuie pe viitor.Pe mine personal bacul nu m-a ajutat cu nimic.A fost mult stress , nu neg , dar admiterea a fost principalul meu scop si marturisesc ca bacul a fost ca un antrenament pentru ce a urmat , pentru ca admiterea mi s-a parut floare la ureche fata de cele 6 probe pe parcursul a celor 2 saptamani.Simteam ca nu se mai termina , dar iata ca s-a terminat si chiar cu bine.


In alta ordine de idei , am fost la mare.Din pacate doar 4 zile.M-am simtit bine , am fost cu cateva dintre persoanele cele mai importante pentru mine deci a contat foarte mult. Scopul meu a fost acela de a ma relaxa , imi trebuiau 4 zile de liniste desi nu pot sa spun ca m-am linistit prea tare. Au fost cateva incidente pe care le regret , insa ma pot scuza pentru ca am avut circumstante atenuante. Am spus poate lucruri pe care le regret , insa cred ca au fost greseli din ambele parti. Gradul de paranoia si de iritabilitate din partea mea au atins la acea perioada valori maxime deci nu ma mira. Din pacate nu pot da timpul inapoi , cuvintele spuse vor ramane , imi pare rau ca s-a ajuns la asta dar eu imi asum responsabilitatea vorbelor venite din partea mea. Unele le regret , altele au fost spuse pe drept . Sper ca totul sa decurga asa cum e mai bine .


Si acum , da recunosc , sunt fericita raaaaaaau.Iubesc , sunt iubita si e cea mai frumoasa senzatie din lume . Nu mi-as dori nimic altceva decat ce am acum . Am cea mai frumoasa si cea mai buna persoana alaturi de mine si asta ma face cea mai extraordinara persoana din lume. E fantastic sentimentul si avand in vedere ca e prima oara cand simt asa ceva , mi se pare al naibii de ciudat si al naibii de bine. Acum inteleg eu de fapt ce inseamna treaba cu dependenta de cineva. Dar nu ma impotrivesc , imi place prea mult pentru a ma impotrivi. Cel mai frumos lucru din lume e sa planifici ceva cu persoana care ti-e alaturi , sa te gandesti la ce o sa faci maine cu ea , sa faceti tot impreuna , sa faceti brainstorming impreuna , sa o sustii in deciziile pe care le ia , sa il ajuti cu proiecte , sa faci tot ce e mai bine pentru voi. Si ieri in tren , in timp ce ma indreptam spre Petrosani am primit cel mai frumos din viata mea. Te iubesc.


5 comentarii:

Madalache spunea...

I iubesc you too, bai ciudato :X

Unknown spunea...

Ciudatuleeeeeeeeee :x i love you

Unknown spunea...

Ciudatuleeeeeeeeee :x i love you

ania spunea...

Stii cum sunt momentele alea in care iti doresti sa dai timpul inapoi...dar din pacate nu se poate !...Si ai dreptate. Greselile au fost din ambele parti. Mereu sunt din ambele parti. Din fiecare mai mult sau mai putin..., dar asa e viata , cu bune cu rele, trebuie sa acceptam ceea ce ne este pus in fata. De aici invatam si mai tarziu aplicam. Pentru ca a invata fara a aplica nu are absolut nicio valoare.

B85CSP spunea...

Happy for you, young lady! Enjoy!