luni, 16 iunie 2008

Pentru Billa










Dedicatie speciala pentru cei mai tari oameni,The Billa bench Gang."Cel mai frumos loc de pe pamant" dupa cum spun cei care il populeaza si de ceva timp incep sa le dau dreptate.De cand merg pe acolo ma simt mult mai bine din toate punctele de vedere.Am cunoscut oameni foarte ok si am purtat discutii multe.Unele idioate,unele foarte serioase dar nu imi pare rau de nici una dintre ele.In ultimul timp pot sa spun cu mana pe inima ca rad cu pofta,rad sincer.Cel mai frumos mod de a-mi incheia ziua.Si toti oamenii de acolo sunt speciali fiecare in parte.Fiecare prin felul lui de a fi.
Eugen pentru ca e nebun si face misto mereu si totusi e un tip sensibil si foarte ok si daca ajungi sa-l cunosti n-o sa-ti para rau.P.s. Imi plac trucurile lui cu cartile de joc.
Lucian pentru ca mereu ma face sa rad,si totusi cand am nevoie sa vorbesc cu cineva ma asculta si stie cum sa ma linisteasca.Un baiat foarte bun.
Liviu pe care l-am vazut cam rar in ultimul timp.Pentru ca ii place pe sub apa si cand vorbeste serios ai impresia ca de fapt glumeste.
Razvan pentru ca dincolo de aparente el chiar e un tip sensibil.Cateodata exagereaza cu multe chestii dar dupa aia iar i se pune un zambet mare mare pe fata.
Filip,care e un baiat de nota 10 din toate punctele de vedere.Un prieten foarte bun cu care se poate vorbi orice.De la glume pana la istorie si probleme din viata de zi cu zi.
Emma e o tipa super tare.Pot sa zic asta foarte sincer.Cel mai mult imi place cand jucam macao si ma bate de fiecare data.
Cristi se pricepe la scheme cu scrumul de tigare si e un tip foarte destept.
Biggy are cel mai tare fel de-a fi.Mereu pare sictirit si mereu scoate cate o gluma de genu' "Ce e ala rateu?Pateu de rata".Am observat ca are noroc mare la poker :-?
Kems e cel mai mic dintre ei.Protejatul lui Razvan.Mereu il vad cu cate un caiet sau cate o foaie pe care deseneaza ceva.N-are stare copilul asta :))

Astia sunt oamenii cu care imi petrec serile in ultimul timp.Cei mai tari :)

8 comentarii:

Anonim spunea...

ah, ce elogiu impresionant:)
intradevar, fooooarte speciali;) oamenii astia.
copii, cand o sa fiti mari, asa sa ajungeti!


app, io i-am cuparat caietu ala lu kems, ergo sustin viitoul undergroundului romanesc!

BBG, pace si iubire maxima de la daw ninja:*

Abis spunea...

Eugen..e omu` cu hipopotamu`..e mereu pus pe sotii si totusi discret in ceea ce priveste viata lui

Lucian e mare boss,o stim cu totii ..foarte la locul lui si de treaba.

Liviu e mai baby doll,deschis,cu gusturi bune si isi doreste multe de la viata..

Razvan e cel mai loco (=nebun) si nu cred ca o sa apuc sa-l vad vreodata cumparandu-si o cartela de metrou si mai e si sufletist in spatele imaginii lui..

Kems e un joc de carti care nu`l suport.Atata stiu.



Salutari Bbg,Abis.

7R33Z spunea...

hmmm....the first rule on BBG is : "you DO NOT TALK about BBG"...i see you have been have been disobeying the first and most important rule...
anyway...who are you?
>:D
muahahahaaaa!!!

Unknown spunea...

stiu care sunt regulile.Eugen m-a rugat sa fac un omagiu la BBG de ceva vreme si ma gandeam sa-i fac o bucurie.Pana la urma iata ca am facut chestia asta.Sunt clau,cred ca ne-am si intalnit o data acolo. :D

Anonim spunea...

sunt o fata care a avut ocazia sa ii cunosca, dar nu are rost sa specific cine; sunt niste baieti de aur, sunt sexosi, si sunt buni la pat; [super puli]; tatal lui liviu e boier si ia luat elicopter sa plimbe dusmanii cu el; pupici pe guritzele lor

Unknown spunea...

ooooo da =)))bv tie =))si bv lor :))

Horea spunea...

"super puli" fratee

=)))) =)))

eu vreau sa-l cunosc pe tata lui liviu =)))

raluca spunea...

da gajik..la culoarea naturala ma refeream...:*:*:*:*