luni, 27 aprilie 2009

La multi ani! Si da,m-am obisnuit cu oamenii.

In primul rand La multi ani Lucian si la multi ani Gaby!Sper sa aveti parte de tot ce va doriti de la viata si sa ajungeti acolo unde vreti.

Stateam si vorbeam cu un unchi despre societatea romaneasca si m-a surprins sa il vad inca nedumerit cu oamenii din ziua de azi.Cum frate,pai credeam ca dupa atata timp e clar ce fel de oameni ne inconjoara.De mult am ajuns la concluzia ca nimic din jur nu trebuie sa ne mire(ma refer la comportamentul oamenilor,evident).Azi, daca nu esti acid si nu stii cum sa sperii genul asta de personaje,n-ai facut nimic.Pai cum ma,am ajuns sa-mi rusine cu mine daca sunt un om bun?Asta da,ma mira.Ma mira ca trebuie sa ma cenzurez si sa-mi creez o identitate diferita pentru societatea in care traim doar sa ma asigur ca nu o sa ma calce nimeni in picioare si asta pentru ca eu de fapt sunt genul de persoana mai naiva si care se ataseaza repede,chiar daca inca mai am probleme la felul in care imi manifest sentimentele.Ok,deja am dezvoltat prea mult la capitolul asta si nu va entuziasmati degeaba ca nu vreti sa ma calcati pe coada,trust me.Cand vreau pot sa fiu rea si normal,cu cine vreau.Dar nu trebuie neaparat sa imi si placa.

Totusi , gandindu-ma mai bine imi dau seama ca sunt o persoana sarcastica.Asta,da imi place.Recunosc,nu imi place prostia si nici nu sunt obligata sa o tolerez.Cand vad un om prost nu mi-e rusine sa ii adresez vreo remarca ironica ( asta doar pentru ca stiu ca nu o sa-si dea seama de subtila nota de sarcasm din afirmatia mea).Sometimes it is so funny to see other people annoyed.Recunosc.

5 comentarii:

Deme spunea...

Mă încearcă aceleaşi sentimente faţă de oamenii cu o prostie ce depăşeşte maxima admisă, aşa că ironiile sunt şi arma mea. Of, şi cât antrenament am...:))

Unknown spunea...

mmmm si eu :D deci e bine,suntem in aceeasi tabara :))

Mhanu spunea...

Nu cred ca ni se poate spune ca suntem rai daca ripostam la violenta,prostia,etc. societatii.Pur si simplu e aparare si de ce nu, revolta. Stiu ca trebuie sa lasam loc de buna ziua si ca atunci cand ai capul plecat sabia nu-l taie, dar se pare ca din ce in ce nu mai putem tine cont de bunele maniere si de etica.Traim intr-o societate in care bataia de joc,prostia,hotia si lipsa de respect, domnesc. Si atunci ce? Sa stam sa fim calcati in picioare,doar pt.ca societatea decade vazand cu ochii? Sa mai vada si ei cum e sa "primesti palme" si pana la urma moneda are 2 fete... deci e cazul sa faca cunostinta cu cealalta pe care se pare ca n-o stiu si daca o stiu o ignora.

B85CSP spunea...

Exista teoria conform careia oamenii se nasc buni dar societatea ii inraieste. Chestie de adaptare. Bine, bine, daca toti sunt buni, la ce rau sa te adaptezi? Interactiunea dintre bine si bine egal rau?!...
Pana se va lamuri ce si cum cu oamenii, take care si raspunde-i fiecaruia pe limba lui, sa priceapa.

Unknown spunea...

pai da.asta asa e...omenirea asta e foarte ciudata,ce sa zic.