luni, 11 mai 2009

Je t'aime...moi non plus!



Jane Birkin et Serge Gainsboroug.

in 1968, Jane si Serge au lansat impreuna melodia "Je t'aime... moi non plus" scrisa de Gainsbourg si interpretata de amandoi, au fost foarte aproape de un succes international. Versurile melodiei sunt explicit sexuale iar fondul este compus din sunete de placere scoase de o prezenta feminina (se presupune a fi o inregistrare a unui act sexual intre Jane si Serge) care culmineaza cu un orgasm zgomotos la finalul melodiei. Toate acestea au facut ca " Je t"aime... moi non plus " sa fie interzisa la statiile de radio din Italia, Suedia Spania si Marea Britanie si astfel melodia a devenit un succes comercial in tot restul Europei.

  • "Je vais et je viens, entre tes reins" ("I go and I come, in between your loins")
  • "Tu es la vague, moi l'île nue" ("You are the wave, I the naked island")
  • "L'amour physique est sans issue" ("Physical love is a dead end").
Una dintre cele mai frumoase melodii scoase vreodata.Enjoy!Poate crea o buna...atmosfera :D

Un comentariu:

B85CSP spunea...

Ei, dar ti s-a intamplat un lucru special si rar azi... rar si special pentru tara asta! Campania asta ma fascineaza de cand am asistat la ea in Spania. Mi-a taiat si mie respiratia. Am si postat ceva despre Free Hugs la noi. Ma bate gandul sa ma inscriu pe cand se va mai organiza in Bucuresti - desigur, sa fiu printre cei ce imbratiseaza! Incep cu tine azi >:D<
Stii ce e curios? Ca m-am gandit la tine azi oarecum maternal, oarecum complice, incercand sa-ti transmit intr-un fel sustinere si incurajari pentru ca intri in linie dreapta cu absolvirea, bac-ul, admiterea... ufff! Greu si frumos! Mai ales daca-ti iese asa cum iti doresti - nota mare la bac, regina balului la petrecere, succes la admitere... Iti tin pumnii si te astept cu vesti bune si povesti, draga mea :)