luni, 16 noiembrie 2009

Nopti albe

E 7.21 dimineata, luni 16 noiembrie si iar am pierdut o noapte. Nu imi place saptamana care urmeaza, ma asteapta nebunie la facultate. Dupa ce ca am fost racita saptamana trecuta acum m-a luat deja tare cu trei teste in doua zile si un proiect de prezentat. Yessssss happy happy joy joy. Abia astept sa vina vacanta ca nu-mi place. Noroc ca ma mai calmeaza nea' Damien Rice la ora asta dupa ce mi-am terminat si eu in sfarsit proiectul. Mai trebuie in power point si pot sa spun ca m-am spalat pe maini de Fundamente. Dupa aia urmeaza micro...acolo e omorul, Dumnezeu cu mila ca nu e de bine. De matematica nici nu mai vorbesc ca nici nu-mi vine sa ma duc :)) Numai cand pronunt cuvantul asta urat mi se face pielea de gaina si imi vine sa fug in Asia sa scap de ea. M-am hotarat ca vreau sa fiu mai organizata. Vreau sa imi scriu si eu in agenda, sa imi fac un program si sa si tin cont de el.

In alta ordine de idei, azi au venit prietenele mele cu masina in fata casei sa fumam si noi o tigara asa ca la 10 noaptea si sa vorbim. Nu am mai ras de mult timp asa cum am facut-o azi cu ele in masina. Nu am de gand sa spun despre ce am vorbit pentru ca nu se cuvine si credeti-ma ca nu v-ar placea sa aflati :)) Dar pentru mine a fost raiul pe pamant. Am ras, am fumat, am baut ice tea de fructe de padure si am vorbit cu fetele mele. Aaaa si am stat si la caldurica la Andreea in masina :> Viata dom'le, viata!

4 comentarii:

Deme spunea...

Ştiu că sunt off-topic, dar aş vrea să te rog ceva şi cum nu am mailul tău...

Alături de OSUT (Organizatia Studenţilor din Universitatea de Vest Timisoara), am conceput o campanie prin care să chemăm tineretul la vot. De ce? Pentru că atâta timp cât noi nu votăm, preşedintelui şi celor care vor să ajungă la putere nu le pasă de noi. Logic că dacă merg numai bătrânii (mă rog, 60% din total), o să le promită tot lor pensii mari şi mai stiu eu ce... iar pentru noi nimic. Noi nu contăm în procente. Prin urmare, vrem să convingem tinerii şi studenţii să voteze.

Aşadar, am pus în circulaţie un blog (http://www.eunuinstig.wordpress.com) si un set de bannere pentru teasing, iar în ultimele 2-3 zile de dinainte de alegeri o să circule prin presă, radio şi la tv o serie de trei clipuleţe cu mesaj. Pentru moment, căutăm susţinere în rândul bloggerilor, pentru a ne ţine bannerele respective pe site până la alegeri.

Wanna help? Dă-mi un mail pe d3m3ntik@yahoo.com şi-ţi voi trimite 4 bannere din care poţi să alegi.

Mersi!

Anonim spunea...

Salut sunt de la campania www.spunenudrogurilor.com am adaugat linku tau cu numele Clau Haemoglobian’s daca nu e bine lasa comentariu multumim ca ne sustii spune si la prieteni tai de campanie

feelings spunea...

Deci..seara k aia..rar asa cva:X..tb doar sa ne dorim..sa facem o reuniune d-asta,la o tigara,un nestea..makr o data pe saptamana..sa ne amintim de vremurile bune..si mai ales de situatiile penibile prin kre am trecut..hmm..penibile..numai noi stim kt inseamna o secunda..in mom alea..poate fi prea tarziu:))k in kzul andreei..:D..mai venim sa iti mai udam gradina cu prima okzie:X

Anonim spunea...

Filme Online