joi, 12 mai 2011

Campanie Coca Cola

Azi vorbim despre Coca Cola. Imi place atat de mult ultima campanie facuta de cei de la McCann Spania, in colaborare cu McCann Bulgaria si McCann Italia cu ocazia a celor 125 de ani care au trecut de la  prima sticla de Coca Cola vanduta in Statele Unite ale Americii, Atlanta, Georgia, in 8 mai 1886.

Cu ocazia implinirii a 125 de ani cei de la Coca Cola s-au gandit sa scoata la bataie sticlele care au fost folosite de-a lungul anilor pentru a depozita "licoarea magica". Mi se pare o idee extraordinara! Chiar azi am fost si am cumparat 2 sticle si le astept si pe celelalte. Intentionez sa imi fac un colt vintage in camera cu sticlele Coca Cola, cu postere si poze cu pin-up girls. Deja am primit de la Coca Cola o carte postala (vezi mai jos) si intentionez sa strang cat mai multe. Imi pare totusi rau ca nu a fost lansata si in Romania editia Coca Cola "Daft punk". FOARTE Foarte tari.




Si asa ca editie aniversara, pentru ca tare mi-au placut, o sa pun aici cateva dintre cele mai bune reclame ale lor, cel putin din punctul meu de vedere respectiv reclamel pe care nu le-am mai vazut pana acum. Enjoy!


 

 1955 -  Buy the world a Coke




Anii '80 

 

 1980






2005




Awwwww. Cute commercial





Si asta pentru ca iubesc ursuletii polari si reclama asta este una dintre cele mai reusite si imi aminteste perfect de Craciunurile de acum ceva ani.

Pentru amatorii de GTA 




O reclama putin cam ciudata as zice, dar amuzanta...sper sa nu fie jignit nici unul dintre voi





One of the best!!! Chiar te convinge ca nu poti sa traiesti fara sa incerci Coca Cola.




Iar reclama asta mi se pare atat de draguta si super inventiva cu animatiile care apar :)


Asta este pentru microbisti, ca sa nu va mai certati pe la meciuri luati si voi exemplu.


Iar astaaaaa pampampampam cred ca e cea mai buna reclama facuta de ei dupa parerea mea. O reclama construita DOAR din produs, fara macar sa adauge orice alt element. Nicely done.

Acum o sa postez cateva print-uri care cred ca o sa va placa.











Voua ce reclama v-a placut cel mai mult?

3 comentarii:

Mind`s delight spunea...

ma duc sa-mi iau o cola. printre altele, una veche da' buna http://www.youtube.com/watch?v=OMuqw03jjgY

Unknown spunea...

woaa stai ca eu cred ca am publicat din greseala o parte doar din postare atunci :)) am mai scris de atunci. Am pus si reclama asta, chiar e preferata mea de la ei :D Nu apucasem sa termin atunci, inca imi cautam material. Eu m-am blindat, am vreo 4 sticle de Cola pe langa mine :))

Justinkido spunea...

Customer: Can I have a coke please?
Waiter: err.. Is Pepsi ok ?
Customer: Is monopoly money ok ?