miercuri, 22 iunie 2011

Summer-ish

Hello hello again! A trecut ceva timp de la ultimul post, dar deh, sesiune, examene, stress,  asa ca va imaginati ca blog-ul a fost ultima mea grija. Dar acum ca s-a terminat totul cu bine, ca nu am restante (thank you God) si ca m-am linistit cu iesirile in care sarbatoresc vacanta de vara, cred ca e timpul sa ma asez comod pe scaunul meu de la birou si sa va povestesc cam ce am mai facut eu zilele astea.

Si acum stau cam de vreo jumatate de ora ascultand muzica si asteptand sa-mi vina ideile despre ce sa va scriu. Mi se pare ca orice paragraf e plictisitor sau e o prostie...Acum o zi cand ma gandeam la momentul asa ca o sa va scriu ce am facut ma gandeam ca nu o sa am timp sa scriu tot. Si acum...ce sa scriu? Da, am fost numai plecata saptamanile astea...probabil ca sa nu stau in casa pentru ca am ajuns sa ma simt inutila in casa. Nu stiu ce sa fac. Btw, daca aveti sugestii sau idei, please do share. As iesi sa fac si niste poze, dar pe caldura asta, domne?! Mnu prea-mi vine. Stau bine cu apa rece langa mine si cu ventilatorul de acum 20 de ani racorindu-ma asa nitel.Mai pe scurt e bine in vacanta. Multumescu-ti Doamne ca a venit si vacanta asta odata ca faceam un mare "boom" daca mai dura macar o zi in plus facultatea.
Bafta tuturor celor care sunt in sesiune acum si celor care au terminat sesiunea le durez super distractie pe timp de vara.
V-am pupat

Un comentariu:

Din oras spunea...

Lasa ca acum au venit ploile asa ca TOATA LUMEA IN CASA MUAHAHAHAHAHAHA ;)