luni, 7 mai 2012

Good things and bad things

Se pare ca au trecut 6 luni de cand nu am mai postat ceva aici. Nu am de gand sa vin cu scuze, poate daca eram o idee mai motivata, reuseam macar sa scriu un post pe luna! But the good part is I got a lot of things to share.
 Nici nu stiu cu ce sa incep... S-au intamplat atat de multe incat cred ca daca m-as chinui putin as putea sa scriu o carte. Ce pot sa zic, viata mea este ca o telenovela. Oh, the joy! 

Things I'm grateful for:
  • Am obtinut un internship la Orange prin programul orange First Step si oportunitatea de a ma afirma si a invata lucruri noi in aceasta  companie. Perioada de practica a durat toata luna aprilie, iar acum imi pare asa de rau ca s-a terminat...nici nu pot sa exprim in cuvinte! Am avut privilegiul sa cunosc niste oameni extraordinari  acolo si sunt recunoscatoare pentru asta. Am reusit sa imi dezvolt abilitatile de comunicare si deja stiu cum sa port o discutie cu un client. Pot sa spun cu mana pe inima ca Orange este mult mai mult decat ma asteptam. O companie cu valori de admirat unde ambitia, sinceritatea si unicitatea unei persoane sunt pe primul loc si s-a vazut asta. Mi s-a oferit ocazia de a interactiona cu oameni ce m-au ajutat in vederea dezvoltarii mele profesionale si am avut grija sa profit de fiecare ocazie pentru a invata ceva nou si folositor pe viitor. Asa ca multumesc Orange!
  • Mi s-a oferit ocazia de a lucra intr-o agentie de publicitate pe timpul verii. Pentru mine este unul dintre cele mai extraordinare lucruri care mi s-a intamplat si sunt recunoscatoare pentru asta. De cand a venit pentru prima oara la ASE la Marketer Club Laurentiu Semeniuc, de atunci imi doresc enorm sa vad concret ce se intampla intr-o agentie de publicitate. Incet incet, simt ca fac primii pasi importanti pentru construirea unei cariere si asta ma face cea mai fericita. 
  • In final, am luat in sfarsit permisul auto! Yeeeeeeeeey! Dupa cateva incercari esuate in sfarsit a iesit soarele si pe strada mea. 
Despre lucrurile care m-au "doborat" in ultimul timp, nu stiu daca mai are rost sa vorbesc foarte mult. Nu de alta, dar unele persoane nici macar nu merita pomenite...atat de putin importante sunt. Si faptul ca mi-am primit partea de suturi in fund pe anul trecut si pe anul asta si care sa acopere inca 5 ani de acum inainte, nu m-a facut sa ma dau batuta. Ba din contra, m-a facut sa ma incapatanez in bine si sa trec cu capul sus peste orice fel de problema. M-am concentrat pe munca si pe prietenii care chiar conteaza si care imi sunt alaturi cand am nevoie si viceversa. Nu regret nimic din viata mea. Fiecare eveniment prin care am trecut si pe care l-am depasit m-a facut mai puternica si m-a facut sa invat din propriile mele greseli. 

Una peste alta, anul 2012 a inceput extraordinar pentru mine si am un sentiment bun pentru restul anului. Va doresc sincer si voua sa aveti un an superb si sa vi se intample cele mai frumoase lucruri. Si cel mai important, va doresc sa aveti persoana care trebuie langa voi cu care puteti impartasi acest sentiment extraordinar de fericire. Exact asa cum am eu. 

2 comentarii:

Ale spunea...

Salut ! Spune-mi te rog daca internship-ul la Orange a fost platit .Multumesc :)

Unknown spunea...

Hello, sorry pentru intarzierea de vreo 6 luni la raspuns, dar nu, nu a fost platit :)