miercuri, 6 martie 2013

ON AIR Music Awards

Hello hello, again! :)

         Azi o sa va vorbesc despre alt proiect frumos gandit de Star Management. Este vorba despre ON AIR Music awards. Site-ul inca nu este functional, dar in curand veti avea ocazia sa aflati mai multe despre acest eveniment chiar de la sursa. Pana atunci, va invit sa intrati pe pagina de Facebook a evenimentului ----> https://www.facebook.com/OnAirMusicAwards





Acum, sa va spun cate ceva despre eveniment.

         Star Management premiaza cei mai importanti oameni ai Industriei muzicale romanesti in cadrul Galei ON AIR MUSIC AWARDS, un eveniment grandios ce va avea loc pe 15 aprilie 2013, in Sala Mare a Teatrului National din Bucuresti. "On Air Music Awards" reuneste artisti si oameni care fac posibila aparitia acestora in fata publicului, fiind primul eveniment de acest tip din Romania.

         Initiativa Star Management porneste din dorinta recunoasterii si aprecierii celor mai insemnate personalitati ale scenei muzicale romanesti, ce au o reala si substantiala contributie pentru promovarea acesteia, in tara si in strainatate. Gala ON AIR MUSIC AWARDS aduce impreuna pe covorul rosu artisti, producatori, regizori, tehnicieni si alti reprezentanti de seama pentru Industria muzicala romaneasca. Evenimentul va incepe   la orele 19:00 odata cu aparitia primilor invitati pe covorul rosu, iar Gala propriu-zisa va demara la 20:30 si ii va premia pe cei mai buni si reprezentativi oameni din showbiz, alesi dintre cei aproximativ 70 de nominalizati. Peste 1000 de invitati vor asista la un show impresionant incluzand, pe langa premierea propriu-zisa, momente live ce se vor desfasura intr-un decor de lumini spectaculos, completand un show care se doreste a fi o celebrare a muzicii romanesti. Dress-code-ul acestei Gale va fi black tie, in spiritul premium al acestui eveniment.

        Gala ON AIR MUSIC AWARDS este cu adevarat semnificativa pentru Industria muzicala romaneasca, intrucat pune in lumina cei mai importanti ambasadori ai acesteia si recunoaste meritul tuturor reprezentantilor antrenati in promovarea valorilor si calitatii muzicii romanesti. Sustinerea, reliefata de premierea profesionistilor din acest domeniu, are ca scop atragerea si incurajarea noilor talente, in vederea consolidarii imaginii muzicii romanesti. Premiile acordate vor reflecta in totalitate opinia profesionistilor de cel mai inalt rang din industria muzicala care vor alcatui juriul acestei Gale.

       Voi incheia aceasta postare intr-o nota personala spunandu-va cat de mult avem nevoie de o astfel de initiativa. Intr-un timp in care nimeni nu apreciaza valorile cu adevarat importante, consider ca un astfel de eveniment este absolut necesar. Avem nevoie de un punct de referinta in Industria muzicala din Romania si Star Management isi propune sa faca acest lucru prin premierea oamenilor cu adevarat importanti atat de pe scena muzicala cat si din spatele acesteia.

Mai multe despre acest proiect si despre compania Star Management puteti citi pe:

----> http://www.onairmusicawards.ro/
----> http://www.zolitoth.ro
----> https://www.facebook.com/OnAirMusicAwards
----> http://www.starmanagement.ro/

      Sa aveti o suuuuper zi va doresc!

                          Clau.

P.S. Cei care vor sa sustina acest eveniment sunt invitati sa extraga orice informatie au nevoie din aceasta postare si sa dea vestea mai departe! Let's make this count! :)

Niciun comentariu: