miercuri, 1 aprilie 2009

Precious moments in my life



Florin Chilian 10
Vezi mai multe video din Muzica »

Este pentru prima oara cand sunt sigura pe ce simt.Nu cred ca am fost mai sigura in viata mea.Am ajuns sa apreciez fiecare amanunt din viata mea in ultimele saptamani.S-au intamplat atatea lucruri luna asta incat parca deja sunt alt om.Am invatat sa apreciez familia,am invatat ca atunci cand iubesti nu trebuie sa spui mereu asta si nu trebuie sa fii siropos pentru a-i arata cuiva sentimentele tale.E de ajuns o privire,o atingere,o imbratisare,un zambet.

Ieri seara am iesit sa plimb cainele prin zona,si am redescoperit leaganele din Romniceanu.Sentimentul pe care l-am avut cand ascultam Florin Chilian,Coldplay si Cranberries in timp ce ma dadeam in leagan,a fost unul nepretuit.Pentru prima oara dupa mult timp am cantat.Mai aveam doar o casca in ureche sa ma asigur ca nu am spectatori totusi,dar am cantat cu voce tare in parc,la lumina unui felinar.Am inchis ochii si am lasat muzica sa imi cuprinda toate simturile.Atunci am simtit ca sunt fericita,pot sa fiu si mai fericita dar nu am de gand sa ma plang.Multi si-ar dori sa aiba viata pe care o am eu.Sa aiba o familie,sa aiba o persoana la care sa tina si viceversa,sa stie ca pot vorbi cu cineva atunci cand au nevoie,sa se si distreze,si nu in ultimul rand,oricine si-ar dori sa aiba prietenii pe care ii am eu.Prietenii care au fost alaturi de mine atunci cand am avut nevoie si care au stiut cum sa ma faca sa zambesc si sa rad cu toata inima chiar si atunci cand ma simteam goala pe dinauntru si inima mea era sangeranda.Nu pot sa va multumesc indeajuns.Zambetul pe care mi l-ati provocat atunci a fost cel mai valoros pe care l-am avut vreodata.Desi pe moment nu ma simteam bine cu mine,mi se parea nedrept sa rad sau sa ma simt bine in momente ca acela.Pe moment am crezut ca e ceva in neregula cu mine,dar cineva mi-a zis "daca nu suntem noi care sa te facem sa razi,atunci cine sa te faca sa-ti revii?".Si asa e.La asta ma gandeam si ieri,in leagan.Ar fi absurd sa spun ca nu sunt fericita,cu sau fara problemele pe care le am la momentul asta,va am pe voi cei care reusiti sa ma faceti sa gandesc pozitiv indiferent de circumstante.As vrea sa va spun cat de mult va iubesc,voua care v-a pasat.Chiar daca nu stiati ce sa imi spuneti,cateodata cuvintele chiar nu sunt necesara.Doar sa stiu ca sunteti langa mine cand am nevoie,ca atunci cand cad ma ajutati sa ma ridic si ca atunci cand am nevoie de o imbratisare mi-o dati cu toata inima si asta neconditionat.Clipele pe care le-am petrecut cu voi cel putin in ultimele doua saptamani au fost nepretuite.
Am in cap doua momente care mi s-au intiparit in minte.Unul se intampla la mine in curte,intr-o vineri cand eram cu inima sfasiata si totusi m-ati facut sa rad si m-ati facut sa ma bucur ca va am langa mine.
Alt moment se petrecerea intr-o joi la Cora Pantelimon,unde radiam pur si simplu.Ma simteam ca Yvaine din Stardust dupa comparatia cuiva.Big smile on my face and so warm in my heart.
In a treia amintire ma vizualizez intr-o sambata,imbracata cu un hanorac mult prea mare pentru mine,care totusi mi se parea perfect.Eu stand pe un fotoliu si citind despre wow.Din cand in cand ridicandu-mi privirea si zambind.
Precious moments...

3 comentarii:

ania spunea...

stiu cat de frumoasa e senzatia pe care o ai cand stai si asculti muzica singura si te gandesti la cele mai frumoase momemnte din viata 8->...personal imi place sa fac asta pe malul marii, dar cum nu prea am ocazia decat de cateva ori pe an, caut orice mic refugiu(chiar si cele 4 statii pe care le merg pe jos de la 41 pana acasa sunt un bun prilej de a pretui momentele astea! Stii, e o melodie care imi induce starea asta intr-u fel: taxi-ploaie pe mare. Momentan ascult Taio Cruz- I'll never love again(superba melodie, pentru mine cel putin).Astept parere daca o sa asculti vreuna din ele:)

B85CSP spunea...

Precious e ceea ce conteaza, ceea ce ramane. Momente la care te intorci sa te incarci cu energie pentru zile viitoare, e ceea ce te imbogateste...
Pe langa Vlad, mai avem ceva in comun - Parcul Romniceanu. A fost, si pentru mine, decorul unor precious moments of my life...
Ma intorc adeseori acolo si in timp.

dedeya spunea...

imi face placere sa-ti fiu alaturi.. imi face placere sa-ti fiu prietena.. si ma bucur tare mult sa si tu simti acelasi lucru.
chilian e senzational..
te iubesc :*