miercuri, 16 februarie 2011

Renaissance encore une fois

Stau si ma gandesc ce titlu sa pun la post-ul asta. A trecut atat de mult timp de cand nu am mai scris pe blogul asta incat nici nu mai stiu cum sa incep, sau mai bine sa reiau "firul" povestirilor. Azi citeam o carte despre publicitate ("Viata mea in publicitate si publicitate stiintifica" de Claude C. Hopkins) in care, printre altele, era vorba despre titlul unui anunt publicitar. Compunerea titlului e cea mai dificila. Scopul titlului este de a atrage interesul oamenilor de a-ti citi articolul. Nimeni nu citeste un articol intreg, dar daca la prima vedere ceva le starneste interesul atunci situatia este cu totul si cu totul alta. Ideea este ca cel mai greu la un articol este gasirea unui titlu potrivit care sa-l caracterizeze.

Mi-era dor sa aberez aici. Este ca un fel de safe place, ceva ce stiu ca mereu e acolo cand am nevoie sa-mi vars amarul :) Noroc cu don'soara Mihaela care mi-a facut din nou pofta de blogareala :))

Buuuuuun, a inceput facultatea iar si in sfarsit simt ca fac ceva. E frustrant ca in perioada sesiunii ma gandeam numai la vacanta cand o sa zac si o sa dorm non stop si o sa fac si o sa dreg si o sa fie tot ce mi-am dorit. Dar mi-am dat seama ca m-am obisnuit sa fac mereu cate ceva, m-am obisnuit cu programul haotic si acum mi-e cam greu sa stau degeaba. Foolish. Dar presimt ca o sa regret cuvintele astea peste o luna, asa ca nu-i problema.
Pana una alta, o sa incerc sa scriu mai des decat am scris pana acum, asa ca daca e sa clachez promit sa va anunt.

2 comentarii:

B85CSP spunea...

Bine ai revenit! Mi-ai lipsit :)

Unknown spunea...

Multumesc! Pai si tu mi-ai lipsit si blogul in general si scrisul...cam tot. Asa ca m-am intors >:D<