vineri, 18 octombrie 2013

De toamna

Si iar s-a dus si vara asta... Parca mai repede decat toate verile pe care le-am trait pana acum. Au inceput sa cada frunzele si sa se formeze patura aia caramizie pe asfalt...Nu stiu daca v-am zis, dar de ceva timp toamna a devenit anotimpul meu preferat. Trecand de miciile depresii caracteristice, de astenii si de alte lucruri marunte, e cea mai frumoasa. Caldura e moderata, asa cum trebuie, culorile pe care le vad sunt printre cele mai diverse si razele soarelui parca ma mangaie usor pe fata. Da, imi place toamna.

Este 3:43 AM si stau in pat langa una dintre cele mai bune prietene ale mele si nu-mi vine sa dorm. Ma tot gandesc la ce o sa se intample in viitorul apropiat. Odata cu toamna simt ca se deschid noi capitole din viata mea. Parca si energia se reincarca si ma simt mai bine. Vreau sa fac atat de multe si nu stiu cu ce sa incep... Groaznic sentiment. Trebuie sa incep de undeva nu?! O sa imi dau seama si asta. Pana una alta sunt foarte entuziasmata in legatura cu facultatea. Sunt studenta in anul intai la SNSPA, Facultatea de Comunicare si Relatii Publice, specializarea Brand Management si Comunicare Corporatista. Imi place extraordinar de mult. Abia am inceput sa prind cu adevarat gustul comunicarii si tot ce inseamna ea. Am luat parte la prima saptamana de cursuri din programul de masterat si sunt tare entuziasmata. Chiar asta vreau sa fac toata viata. Sentimentul este grozav, vreau sa invat din ce in ce mai multe si sa pot sa imi construiesc o cariera in adevaratul sens al cuvantului. Acum...este tarziu. Parca dupa atata visare si planuri imi doresc sa prind si putin somn. Si sa citez din Margaret Mitchell "Pe aripile vantului", "O să mă gândesc la asta mâine, la Tara. O să fiu mai liniştită atunci. Mâine voi face un plan ca să-l aduc înapoi. La urma urmelor, e şi mâine o zi." Adaptat, maine o sa imi fac si mai multe planuri, la urma urmei si maine este o zi :)

O seara frumoasa! (Sau mai degraba o dimineata frumoasa...)


Clau


3 comentarii:

B85CSP spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
B85CSP spunea...

Toamna e timpul frunzelor moarte dar şi al florilor cu parfum şi culoare pe care primăvara ar fi invidioasă. Timpul viselor este nelimitat, fiecare zi e o oportunitate să le împlineşti! Ţi-o doresc cu drag!

Unknown spunea...

Multam fain! Asta imi doresc si eu, sa profit de fiecare oportunitate care imi iese in cale :)