joi, 4 septembrie 2008

Observatii

Azi m-am plimbat prin Petrosani.Mi-am bagat castile in urechi,si am inceput un mic traseu prin oras.M-am gandit ca pot strabate orasul in o ora maxim 2 la marimea lui.Poate vad chestii interesante,ceva diferit de Bucuresti.Ei,m-am inselat.Legea din Bucuresti se aplica si aici.O mica imitatie de mall si aici unde se aduna toate "VIP"-urile imbracate in hainele cele mai bune,stau la o cafea,sau la o apa plata cu lamaie.Animal print,genti lacuite tinute pe antebrat,tocuri de 10 cm,blonde vopsite si manjite cu ruj rosu mai multe decat trebuie.Nu critic,observ.Am observat ca dupa ora 19 toate micile pitzipoance ies imbracate cu fuste pana la fund si cu pantofi cu toc si se plimba pe strada principala brat la brat cu prietena lor sustinandu-se reciproc(grea treaba asta cu tocurile).Si cum trec baietii pe langa ele incepe chicotitul si zambetele seducatoare ca poate poate...Dar nu.Daca nu in seara asta,lasa ca poate maine le baga vreun "boss" prin tufisuri.Dar nici o problema a doua zi o luam de la capat.In fine.

Alta chestie pe care am observat-o.Aici sunt mai multi cocalari decat in Bucuresti.De ce nu se muta toti aici?Chiar ma mira,credeam ca prin Ardeal,Banat oamenii sunt mai destupati la minte.Si inca nu ma indoiesc de treaba asta.Am fost prin multe locuri si am vazut ca oamenii sunt altfel decat in partea de sud a tarii.Numai ca sunt cam multe exceptii pe aici.Ori s-au luat dupa moda,ori chiar le place,chiar nu stiu.Aradul mi se pare superb.Si ca oameni,si ca oras.Il iubesc.Ca si Brasovul.Oameni normali,oameni deschisi si care chiar zambesc,nu se incrunta.Oameni politicosi si saritori.De asta imi place Ardealul.Chiar cred ca oamenii sunt altfel.Aerul e altfel.O fi in aer ceva.Si cu asta am incheiat ca m-am descarcat.

3 comentarii:

Anonim spunea...

bhai raloo ( k asha ne spunem noi ;) ) azi am descoperit ce imi doresc de la Mos Craciun ! :D
UN BLOG FRATE !
doamnee... in primu` rand CONGRATS pt neaderarea la imperiul haifaiv shi pt editorialele astea :D
referitor la impesiile tale... shi la cei care au tatuat pe corzile vocale ,,boss,, sau ,,shukar,, ce se mai poate spune :-??
este exakt k in The X Files :))
sunt printre noi...sunt peste tot...
shi manelistele kre le completeaza ,,luc - ul shukar,, shi kare au ruj de 20 mii dala kare tzine fataaa shi la spalat ...ar fi mishto dk s` ar inventa unu` dala roz sau nu la naiba ...vernil asha la vreo 15 mii care eventual sa nu se mai shtearga... in fine ..simt k ma pierd in propriile impresii...asha k sa trecem mai departe
pe mine ma preocupa in situatzia de fatza o chestie...shtii k mai nou ,,cocalarimea" e minimalista...shi nativii ishi iau ,,vans- uri" din alea Sans Bao din obor shi tricouri din alea q fontul de 100 : I` M FAMOUS sau BIG STAR / FITZE / TALENT / TONY TALENT etc.. toate astea din IDM ! shi oamenii neavand fixativ shi dorind o freza avantgarde ishi supergeleaza bretonul shi il ling pe frunte lasand pe seama vantului restul...
cam atat pt azi....ashtept in continuare impresiile tale k sa le comm- ez ...astea makar merita...
aa shi ....u rock gurl ! k u ai blog :P te pOop ! :*

Anonim spunea...

pune rom sa votez :((

Clau spunea...

am uitat de rom :D