luni, 16 martie 2009

Credeti...?

Am o intrebare.Credeti ca exista spirite rele?Chiar exista asa ceva,sau sunt doar lucruri pe care le citim in carti precum Biblia?Spirite care pot provoca suferinta,ghinioane,si alte lucuri de rau augur.Sunt foarte curioasa asupra acestui subiect si as aprecia sa imi spuneti pareri legate de lucurul asta.

6 comentarii:

Deme spunea...

În ultima vreme am ajuns să cred în orice. Poate că există şi spirite rele, pe principiul că dacă n-ar fi, nu s-ar povesti :)

Unknown spunea...

Este adevarat.Eu chiar cred in asa ceva...

Alia spunea...

eu aleg sa cred ca nu pentru ca mi-e prea teama sa cred ca da.

Anonim spunea...

Din câte ştiu eu, spiritele rele, sau fantomele nu există în religia creştină. Când oamenii mor, are loc o moarte atât trupească, cât şi o moarte a sufletului, care, călătoreşte cu o viteză uriaşă până la judecata de apoi. Să existe fantome, ar presupune ca după moartea trupului sufletul să rămână rătăcitor pe pământ. După părerea mea toate sunt numai de sus, chiar dacă sunt zgomote sau chestii care se mişcă sau aşa. Nu cred în fantome, chiar crezi ca spiritele n-au ceva mai bun de făcut după ce mor? :)) Chiar dacă n-ai admite religia noastră în care se petrece cum ţi-am spus, ar fi ori că sufletul se duce în rai, unde e mai bine decât în văgăuna asta, ori în iad, şi de acolo îl trage Scaraoţchi de un picior de numai pe la noi prin pod nu-i. Tot cu luciditate şi credinţă se privesc toate.
Salve :)

Unknown spunea...

@ Alia :Si eu ma gandesc uneori asa :))
@ Anonim: Sufletul nu moare niciodata eu asa stiu.Si totusi daca as fii fantoma,m-as distra grozav sa vin pe pamant sa ma joc un pic cu unii oameni care m-au enervat in timpul vietii,doar sa le vad expresia fetei :))

ania spunea...

exista clau:| din pakte...iti recomand emisiunea " a haunting" d p discovery...acolo gasesti niste raspunsuri plauzibile despre orice fel d spirit:)(dar iti recomant inainte d apusul soarelui:)) ).era park duminik d la 23:30 p discovery sau dak nu, sau ai chef mai dvrm, stii unde gasesti absolut orice: www.surfthechannel.com :x
Tschusssss!:*