joi, 12 martie 2009

Marijuana Coffe shop



Azi o sa scriu despre Marijuana Coffe shop . Un loc special pe care l-am descoperit cam acum un an cand cautam cu prietenele mele un loc linistit de a ne petrece ziua femeii.Asa ca fetele.In centrul vechi,vis-a-vis de magazinul Cocorul si langa Fornetti.Aproape de Lipscani se ascunde un mic local,o cafenea superba.Atmosfera este linistita,iar personalul este absolut genial.Fara angajati cu fite care iti arunca priviri scarboase daca nu le convine ceva.

Preturile sunt foarte ok,ciocolata calda este 8 lei (au foarte multe sortimente,toate delicioase).Va recomand cu caldura ciocolata calda care nu este asa cum este peste tot.Are o consistenta de ciocolata topita cu un gust autentic.Cea mai buna pe care am baut-o vreodata.Dupa cum spuneam de preturi,sunt chiar ok deci daca va hotarati sa mergeti acolo nu o sa dati faliment si nici nu o sa regretati,va garantez!

Informatii suplimentare: Metropotam despre Marijuana coffe shop
Sapte seri despre Marijuana coffe shop

Enjoy!Si daca mergeti sau ati fost puteti sa va spuneti si voi parerea lasand un comentariu.Multumesc :)

4 comentarii:

ania spunea...

woaaaaa:x...cioco d la marijuana cafe e like =P~, imi place insa eticheta"ciocolata calda fornetti":)))))...Doamne fereste sa inventeze astia asa cva k n umplem d surprize d la sobolaneii aia p kre ii tin drept animale d companie:|

Unknown spunea...

deja au fornetti cu ciocolata :))

Anonim spunea...

Salut
Pe 30 mai sărbătorim Ziua Bloggerilor Bucureşteni (ZBB). Vor avea loc concerte, video-proiecţii, târguri de blogging, expoziţii, vânzări de produse ale bloggerilor, petreceri etc.
Informaţii şi înscrieri pe ZBB-2009.RO.
Trimite mai departe mesajul sa circule in blogosfera. Multumim

ania spunea...

ma refeream la ciocolata klda k in marijuana:)))